Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Uruchomienie dwóch LC

Bodzio230000000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gdy odpalam lc i nietylko wyskakuje mi okienko czy napewno to uruchomik mam obcie TAK lub NIE i przest niemoge odpalic 2 lc naraz kiedys jak gralem ty mi ktos powiedzial jak to wylonczyc :p

licze na wasza pomoc

dodam ze mam windowsa 7 :p

Opublikowano

to mi to wlasnie wyskakujei gdzies w ustawieniach to czeba wylonczyc 0_o

No to, jak pojawia Ci się komunikat to daj 'Zdecyduj, kiedy wyświetlane są powiadomienia'. I przesuń suwak na sam dół.

Btw. przy uruchamianiu z Nksp.exe to nie powinno Ci się pojawiać. o.O

Opublikowano

to mi to wlasnie wyskakujei gdzies w ustawieniach to czeba wylonczyc 0_o

chłopie masz w bin nksp to zrób tak : skrót nksp -----> wejdź w właściwości później masz tego pliku nazwe i możesz dopisać i dopisz na końcu tego 4022 zastosuj ok i masz :)

Serwer: Elysion

Klasa: Cień

LvL: 95 i rośnie :P

Gildia: Chwila

Zapraszamy do niej !

Opublikowano

no mam tak zrobione do chlopa jasnego!!!

wyskakuje mi kurna jebkowe okno ktore sie kurnawafla pyta kurnacz czy che kury wlonczyc tak lub nie ma obcie jak kuzwa mi piszesz jak odaplic 2 nara to wiem!!!!! ale jak to gowno cholerne wypierniczyc z komputeraz nikt na tym gowno wartym forum niewie???????

Opublikowano

Jeśli serw ep1 to przeciągnij engine.dll na nksp.exe.

@Ogarnij się, jeśli nie wytłumaczysz nam dokładnie w czym tkwi problem to skąd mamy wiedzieć o co Ci chodzi?

Dej kazał usunąć beke z niego więc trudno :c

Jbc. piszcie pw :D

Opublikowano

Bodzio230000000, dnia 04 Sie 2013 - 20:22, napisał:

wyskakuje mi kurna jebkowe okno ktore sie kurnawafla pyta kurnacz czy che kury wlonczyc tak lub nie ma obcie jak kuzwa mi piszesz jak odaplic 2 nara to wiem!!!!! ale jak to gowno cholerne wypierniczyc z komputeraz nikt na tym gowno wartym forum niewie???????

kurna no kurwacz to kurwa kliknij kurnacz przy tym kurde oknie kurcze ustal kiedy kurde wyświetlane są kurwa powiadomienia cholera i kurwa przesuń kurcze na sam kurwa dół kontrolke kurwa
Opublikowano

Wy nie wiecie o czym on mówi, tylko qweasd i Miyoshi ogarnęli.

Będzie niby powielanie odpowiedzi, ale opiszę to dokładniej.

Gdy otwierasz nowe okno Nksp i wyświetla Ci się okienko, które prosi o uruchomenie programu jako administartor, kliknij "Zdecyduj kiedy są wyświetlane powiadomienia". Gdy pokaże się okno ustawień, przesuń suwak na sam dół (prawdopodnie będzie tam napis typu "Nie pytaj o nic"). Gdy już to zrobisz, kliknij OK. Przy następnych uruchomieniach nie powinno być takiego komunikatu. Możesz te ustawienia zmienić także w panelu sterowania w sekcji zabezpieczeń. Niestety nie mogę powiedzieć dokładnie, gdyż nie mam Windowsa.

Ostrzegam jednak, że ustawienie jest to bardzo ryzykowne rozwiązanie, bo na każdym nowszym systemie takie coś funkcjonuje w jakimś celu - zabezpieczeniu użytkownika. Na Linuxie masz do tego podawanie hasła, gdy chcesz uruchomić coś jako administrator. Te okno wyskakuje dla Twojego dobra.

Opublikowano

A może zamiast dopisywać 4022 dopisz w Element docelowy : fkzktlfgod! . Mi tam przynajmniej tak z Win7 działa :)

lH5ExZq.gif

Kolejny, który nie wie o co chodzi o.O Przecież było napisane, że on umie właczyć okno 2 razy, tylko wyskakuje prośba o zgodę na uruchomienie jako administrator...

Opublikowano

Na moje oko to mu się 2 okno nie włącza bo gdyby się włączało t by nie było problemu nie ? :D Może i nie załapałem bo raczej 4022 a moje to pewnie na jedno wyjdzie ale weź i go zrozum ... Łaskawie by napisał czy mu działa .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...